Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3114 niezalogowanych)
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Juz dawno nie sprawdzalem ale kilka lat temu to poczatkujacy (niewykwalifikowany) pracownik dostawal 168,-... Teraz to chyba wiecej. Osobiscie nie znam nikogo kto by zarabial mniej niz 200,- Ale ja znam malo ludzi.
Maly przyklad zarobkow moich znajomych.
Montazysta mebli w NOREMA 350,-
Rzeznik w GILDE 220,-
Asystentka przedszkolanka 168,-
To tyle mieli na poczatek... Z czasem chyba zrobilo im sie wiecej bo lepszymi autami teraz jezdza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
PeReZ napisał:
Juz dawno nie sprawdzalem ale kilka lat temu to poczatkujacy (niewykwalifikowany) pracownik dostawal 168,-... Teraz to chyba wiecej. Osobiscie nie znam nikogo kto by zarabial mniej niz 200,- Ale ja znam malo ludzi.
Rzeznik w GILDE 220,-
To tyle mieli na poczatek... Z czasem chyba zrobilo im sie wiecej bo lepszymi autami teraz jezdza.

Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Axel 714
(Axel714)
Wiking
PeReZ napisał:
Rzeznik w GILDE 220,-

Można spojrzeć tutaj:

http://www.forumnorwegia.net/viewtopic.php?t=21219&postdays=0&postorder=asc&highlight=ile+zarabiamy&start=0
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Wcale nie zachecam nikogo do pojscia tam do pracy, jest to praca przez agencje, a wiadomo wszystkie nas "okradaja" z naszych pieniedzy. Podalem tylko informacje gdzie tej pracy mozna szukac i jakie sa realia. Tym bardziej ze zbrojarzowi podalem konkretny namiar na firme z jego branzy a nie np. do piekarni. lub namiar na pilota Norwegian.

Zreszta zawsze mozna tez isc do pracy jako Montazysta mebli w NOREMA za 350

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Alicja HJfsjfh
(Ghalia)
Początkujący
Axel714 napisał:
PeReZ napisał:
Rzeznik w GILDE 220,-

Można spojrzeć tutaj:

http://www.forumnorwegia.net/viewtopic.php?t=21219&postdays=0&postorder=asc&highlight=ile+zarabiamy&start=0

tia.... wszyscy cholerka, jak leci, pół miliona rocznie wyciągają
A ja nie znam człowieko-polaka który przekracza próg 250-350tyś
Podjudzona innymi forumowiczami posprawdzałam ze znajomym z NAVu oferty i czysta średnia wychodziła 120-150NOK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
niech ghalia nie przegina ... u mnie firmie uczniowie po szkole startują gdzieś około 215 nok/godz a pracownik z kilkuletnim stażem od ponad 230 nok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Ghalia napisał:
Podjudzona innymi forumowiczami posprawdzałam ze znajomym z NAVu oferty i czysta średnia wychodziła 120-150NOK
Pewnie to zalezy na jakie ofert patrzylas, znaczy sie zawod.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
U nas od 170 do 195. Ale z akordami wedlug taryfy mozna przeskoczyc 200-220. ja ma 170 podstawy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NorgeMatrix napisał:

ta praca to pewnie pas startowy na lotnisku w Modlinie
Pan ma i tak dość tego hałasu i smrodu z odrzutowców
przynajmniej jedno smrodzisko Mu po kilku tygodniach działalności odpadło
Zgłoś wpis
Oceń wpis: